Alkari producten

Fabrikant infrarood verwarming

Alkari producten inkopen

Alkari producten zijn van hoge Duitse kwaliteit, welke dan ook voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Onze infrarood panelen zijn in vele uitvoeringen en vermogens verkrijgbaar bij fabrikant Alkari. Alle Alkari producten dragen het Duitse keurmerk “Made in Germany”, zijn RoHS gecertificeerd en TÜV-GS gekeurd. 

Dankzij de hoogstaande infrarood techniek zijn onze infrarood panelen zeer zuinig in verbruik. De kracht van hoge kwaliteit verwarmingsproducten gecombineerd met een energiezuinig verbruik maken de Alkari infrarood panelen een gewild product. Jouw eindklant zal hier zeker zeer tevreden over zijn, en dat is ook ons doel. Tevreden klanten die genieten van gezonde en comfortabele warmte.

Als groothandel, grootwinkel bedrijf of grote installatiebedrijven koop je de infrarood verwarmingspanelen rechtstreeks bij fabrikant infrarood verwarming Alkari. Wij leveren verschillende soorten warmtepanelen, welke geschikt zijn voor binnen- en buitengebruik. Zowel voor utilitaire gebouwen als woningbouw.

Wil je onze producten verkopen

alkari infrarood panelen producten groothandels grootwinkel bedrijf grote installatiebedrijven contact

Alkari infrarood panelen

De basic-lijn van de Alkari infrarood panelen zijn gemaakt van metaal. De metalen infrarood panelen geven een hoog warmtecomfort, zijn duurzaam en energiezuinig in verbruik. Alkari infrarood panelen garanderen dat de klant jarenlang geniet van de warmtepanelen.

Alkari infrarood panelen ITC alkari infrarood panelen producten groothandels grootwinkel bedrijf grote installatiebedrijven contact thermostaat

Alkari infrarood panelen ITC

De Alkari infrarood panelen ITC hebben een ingebouwde thermostaat regeling. Hierdoor stel je de temperatuur volledig naar wens in. Daarnaast bespaar je met een elektrische verwarming met thermostaat op de verbruikskosten. Hoog kwaliteit infrarood verwarming.

alkari hybride verwarmingspanelen

Alkari Hybride verwarmingspanelen

Met de Alkari hybride verwarmingspanelen ervaar je de beste en nieuwste technologie uit twee verwarmingssystemen. Anderen spreken alleen van een infrarood verwarming of convectieverwarming. Wij hebben nu hybride infrarood stralingstechnologie.

Alkari krijtbord verwarming

Alkari krijtbord verwarming

De Alkari krijtbord verwarming is gemaakt van hoogwaardig zwart gelakt metaal, welke je beschrijft met echt krijt. Dit geeft de zwarte verwarming een robuuste en tegelijkertijd ook een elegante uitstraling. De Alkari infrarood panelen van metaal hebben standaard een frameless design. Beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Alkari handdoekdroger infrarood paneel

Alkari Handdoekdroger

De Alkari handdoekdroger zorgt te allen tijde voor droge handdoeken en een heerlijk warme badkamer. Deze infrarood verwarming van glas of metaal is voorzien van twee zones, ook wel de Dual-zone handdoekdroger genoemd en is daarin uniek. Dit toestel is namelijk een infrarood verwarming en handdoekdroger in één.

Alkari terrasverwarmer

Alkari terrasverwarmer

Met een Alkari terrasverwarmer genieten jouw klanten van een warm terras. Fabrikant infrarood verwarming heeft één terrasverwarming ontwikkeld voor particulier of horeca gebruik. De Alkari I-PIPE is een infrarood verwarming in de vorm van een slanke buis, welke je boven de tafel of lounge gedeelte hangt, zoals een verlichting.

alkari warmtepanelen alkari infrarood panelen producten groothandels grootwinkel bedrijf grote installatiebedrijven contact

Fabrikant infrarood verwarming Alkari

Als fabrikant infrarood verwarming Alkari leveren wij infrarood verwarming voor een betaalbare prijs. Door onze low budget prijzen en hoge kwaliteit warmtepanelen voeg je een product toe aan je assortiment dat zeker jouw omzet verhoogt. Wil je als groothandel, installateur of grootwinkel bedrijf ook onze infrarood verwarmingsproducten verkopen? Neem dan zeker contact op. 

Het assortiment is zeer divers. Wij bieden uiteraard een technische service en uitstekende klantenservice. Bij de verkoop van onze Alkari-producten, ontvang je volledige support van ons professionele team. Samen zorgen we voor goede omzetcijfers, waarbij een win-win situatie leidt tot hoge tevredenheid. 

Fabrikant infrarood verwarming Alkari staat voor haar producten en wij geven de hoogste service aan onze cliënten. Fabrikant Alkari is een snel groeiende producent binnen Europa. Wil je partner worden van onze Alkari producten en meegroeien als distributeur? Neem dan contact op met fabrikant infrarood verwarming Alkari. Wij maken graag een afspraak voor een nadere kennismaking. 

Mocht je andere vragen hebben over ons assortiment of meer willen weten over verwarmen met infrarood? Contacteer ons. De elektrische verwarming infrarood is de toekomst, zonder gas verwarmen en een groene voetafdruk achterlaten. Dat is waar wij als producent voor staan.