Grote installatiebedrijven

Fabrikant infrarood verwarming

Alkari infrarood panelen voor grote installatiebedrijven

Grote installatiebedrijven kunnen rechtstreekst bij fabrikant infrarood panelen Alkari inkopen. Inkoop van zuinige en gezonde infrarood verwarming voor grote warmte projecten. Denk hierbij aan grote woningbouw en utilitaire installatie projecten. Wij leveren de beste infrarood verwarming producten van Duitse kwaliteit. 

Dankzij het gepatenteerde Alkari ophangsysteem is de installatie infrarood verwarming snel een eenvoudig. De Alkari infrarood panelen zijn voorzien van de nodige veiligheidskeurmerken, zoals TÜV-Sud, RoHS, GE en Made in Germany. Hoge Duitse kwaliteit voor een scherp prijs. 

Elektrisch verwarmen van een woning of kantoor via infrarood stralingswarmte betekent ook gelijk energiezuinig en milieuvriendelijk verwarmen. In combinatie met groene stroom is er geen CO2 uitstoot. Bij Alkari denken wij met grote installatiebedrijven mee. We geven advies op maat voor jouw grote warmte project. Neem contact met fabrikant Alkari op voor meer informatie. 

Wil je onze producten verkopen

alkari infrarood panelen producten groothandels grootwinkel bedrijf grote installatiebedrijven contact

Alkari infrarood panelen

De basic-lijn van de Alkari infrarood panelen zijn gemaakt van metaal. De metalen infrarood panelen geven een hoog warmtecomfort, zijn duurzaam en energiezuinig in verbruik. Alkari infrarood panelen garanderen dat de klant jarenlang geniet van de warmtepanelen.

Alkari infrarood panelen ITC alkari infrarood panelen producten groothandels grootwinkel bedrijf grote installatiebedrijven contact thermostaat

Alkari infrarood panelen ITC

De Alkari infrarood panelen ITC hebben een ingebouwde thermostaat regeling. Hierdoor stel je de temperatuur volledig naar wens in. Daarnaast bespaar je met een elektrische verwarming met thermostaat op de verbruikskosten. Hoog kwaliteit infrarood verwarming.

alkari hybride verwarmingspanelen

Alkari Hybride verwarmingspanelen

Met de Alkari hybride verwarmingspanelen ervaar je de beste en nieuwste technologie uit twee verwarmingssystemen. Anderen spreken alleen van een infrarood verwarming of convectieverwarming. Wij hebben nu hybride infrarood stralingstechnologie.

Alkari krijtbord verwarming

Alkari krijtbord verwarming

De Alkari krijtbord verwarming is gemaakt van hoogwaardig zwart gelakt metaal, welke je beschrijft met echt krijt. Dit geeft de zwarte verwarming een robuuste en tegelijkertijd ook een elegante uitstraling. De Alkari infrarood panelen van metaal hebben standaard een frameless design. Beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Alkari handdoekdroger infrarood paneel

Alkari Handdoekdroger

De Alkari handdoekdroger zorgt te allen tijde voor droge handdoeken en een heerlijk warme badkamer. Deze infrarood verwarming van glas of metaal is voorzien van twee zones, ook wel de Dual-zone handdoekdroger genoemd en is daarin uniek. Dit toestel is namelijk een infrarood verwarming en handdoekdroger in één.

Alkari terrasverwarmer

Alkari terrasverwarmer

Met een Alkari terrasverwarmer genieten jouw klanten van een warm terras. Fabrikant infrarood verwarming heeft één terrasverwarming ontwikkeld voor particulier of horeca gebruik. De Alkari I-PIPE is een infrarood verwarming in de vorm van een slanke buis, welke je boven de tafel of lounge gedeelte hangt, zoals een verlichting.

alkari warmtepanelen alkari infrarood panelen producten groothandels grootwinkel bedrijf grote installatiebedrijven contact

Rechtstreeks inkopen bij fabrikant Alkari

Voor warmte projecten kunnen grote installatiebedrijven rechtstreeks inkopen bij fabrikant Alkari. Fabrikant infrarood verwarming Alkari levert diverse soorten zuinige infrarood oplossingen. De metalen infrarood panelen van de Basic-lijn gebruiken de lange golf infrarood straling en zijn zeer populair. Hoge kwaliteit voor een lage prijs. 

Naast lange golf infrarood verwarming leveren wij ook hybride verwarmingspanelen aan grote installatiebedrijven. Stralingswarmte gecombineerd met luchtverwarming levert een nog snellere en behaaglijke warmte op. Zeer geschikt voor montage in grote ruimtes of bijvoorbeeld als badkamer verwarming. Voor warmte buiten levert fabrikant Alkari de i-Pipe terrasverwarmer korte golf met amber kleurige lampen.

Grote installatiebedrijven weten als geen andere dat bedrijven en consumenten op zoek zijn naar opties voor verwarmen zonder gas. Elektrische verwarming is de oplossing. Goedkoop verwarmen en duurzaam, zeker in combinatie met groene stroom waardoor er geen CO2-uitstoot plaatsvindt. Tel daarbij het lage energieverbruik en hoog warmte comfort op, dan kom je uit op de warmtepanelen van Alkari. De beste verwarming zonder gas. 

Infrarood verwarming voor thuis, op kantoor of als terrasverwarming. Bij fabrikant Alkari kunnen grote installatiebedrijven rechtstreek de warmtepanelen inkopen. Neem daarvoor direct contact op met producent Alkari infrarood verwarming.