Groothandels

Fabrikant infrarood verwarming

Groothandels kopen rechtstreeks in bij fabrikant Alkari

Groothandels kunnen rechtstreeks onze infrarood panelen en thermostaten inkopen bij fabrikant Alkari. Duitse kwaliteit infrarood verwarmingspanelen tegen een scherpe prijs. Op onze Alkari infrarood panelen ontvangen consumenten twee jaar garantie. 

Zowel bedrijven als consumenten zijn op zoek naar een milieuvriendelijke en energiezuinige manier van kantoor of huis verwarmen. Dit is waar fabrikant Alkari op inspeelt. Wij leveren zuinige elektrische verwarming welke in Duitsland zijn geproduceerd. Deze voldoen dan ook aan de strenge Duitse keuringen, waardoor ze veilig en energiezuinig zijn. 

Bovendien in combinatie met groene stroom stoot je met de Alkari infrarood producten geen CO2 uit. Zonder gas een huis verwarmen of kantoorruimte doe je met infrarood straling. Naast de stralingspanelen levert Alkari ook hybride infrarood verwarming, welke twee verwarmingswerelden bij elkaar brengt. Stralingswarmte en warme lucht.

Wil je onze producten verkopen

alkari infrarood panelen producten groothandels grootwinkel bedrijf grote installatiebedrijven contact

Alkari infrarood panelen

De basic-lijn van de Alkari infrarood panelen zijn gemaakt van metaal. De metalen infrarood panelen geven een hoog warmtecomfort, zijn duurzaam en energiezuinig in verbruik. Alkari infrarood panelen garanderen dat de klant jarenlang geniet van de warmtepanelen.

Alkari infrarood panelen ITC alkari infrarood panelen producten groothandels grootwinkel bedrijf grote installatiebedrijven contact thermostaat

Alkari infrarood panelen ITC

De Alkari infrarood panelen ITC hebben een ingebouwde thermostaat regeling. Hierdoor stel je de temperatuur volledig naar wens in. Daarnaast bespaar je met een elektrische verwarming met thermostaat op de verbruikskosten. Hoog kwaliteit infrarood verwarming.

alkari hybride verwarmingspanelen

Alkari Hybride verwarmingspanelen

Met de Alkari hybride verwarmingspanelen ervaar je de beste en nieuwste technologie uit twee verwarmingssystemen. Anderen spreken alleen van een infrarood verwarming of convectieverwarming. Wij hebben nu hybride infrarood stralingstechnologie.

Alkari krijtbord verwarming

Alkari krijtbord verwarming

De Alkari krijtbord verwarming is gemaakt van hoogwaardig zwart gelakt metaal, welke je beschrijft met echt krijt. Dit geeft de zwarte verwarming een robuuste en tegelijkertijd ook een elegante uitstraling. De Alkari infrarood panelen van metaal hebben standaard een frameless design. Beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Alkari handdoekdroger infrarood paneel

Alkari Handdoekdroger

De Alkari handdoekdroger zorgt te allen tijde voor droge handdoeken en een heerlijk warme badkamer. Deze infrarood verwarming van glas of metaal is voorzien van twee zones, ook wel de Dual-zone handdoekdroger genoemd en is daarin uniek. Dit toestel is namelijk een infrarood verwarming en handdoekdroger in één.

Alkari terrasverwarmer

Alkari terrasverwarmer

Met een Alkari terrasverwarmer genieten jouw klanten van een warm terras. Fabrikant infrarood verwarming heeft één terrasverwarming ontwikkeld voor particulier of horeca gebruik. De Alkari I-PIPE is een infrarood verwarming in de vorm van een slanke buis, welke je boven de tafel of lounge gedeelte hangt, zoals een verlichting.

alkari warmtepanelen alkari infrarood panelen producten groothandels grootwinkel bedrijf grote installatiebedrijven contact

Uitbreiden van verwarming assortiment groothandels 

Groothandels kunnen het verwarming assortiment uitbreiden met de elektrische verwarming van Alkari. Met onze Alkari producten in jouw groothandels assortiment ben je gegarandeerd van de verkoop van energiezuinige verwarming toestellen. Voor groothandels bieden wij uiteraard een technische service en uitstekende klantenservice aan. 

Bij de verkoop van Alkari producten, ontvang je bovendien volledig ondersteuning van ons professionele team. Samen zorgen wij ervoor dat groothandels hun omzet verhogen met Alkari infrarood verwarming. Dit resulteert uiteindelijk in een win-winsituatie. Niet alleen verhogen groothandels hun omzet met de energiezuinig verwarming van Alkari, maar het levert ook tevreden eindklanten op. 

Fabrikant infrarood verwarming Alkari produceert namelijk hoge kwaliteit producten tegen een scherpe prijs. Voor iedere ruimte hebben wij een infrarood verwarming oplossing. Zoals een woonkamer verwarming aan het plafond of een muurpaneel als badkamer verwarming. De warmtepanelen zijn in diverse afmetingen en vermogens leverbaar. De gepatenteerde veiligheidsbeugels worden bij de metalen infrarood panelen geleverd. 

Als groothandel koop je rechtstreeks tegen een scherpe prijs in bij fabrikant infrarood verwarming Alkari. Wil je ook Alkari producten opnemen in jouw verwarming assortiment? Neem dan contact op met één van onze medewerkers van Alkari. We maken graag een afspraak voor een nadere kennismaking.