Grootwinkel bedrijf

Fabrikant infrarood verwarming

Als grootwinkel bedrijf infrarood panelen verkopen

Wil je als grootwinkel bedrijf infrarood panelen en toebehoren verkopen? Kies dan voor Alkari infrarood verwarming en thermostaten. Wij zijn fabrikant van de beste infrarood panelen, welke in Duitsland geproduceerd worden. Onze hoge kwaliteit en betaalbare Alkari infrarood panelen staat garant voor goede verkopen voor een grootwinkel bedrijf. 

Indien je als grootwinkel bedrijf onze Alkari producten opneemt in je assortiment, dan kan je van fabrikant infrarood verwarming Alkari een uitstekende technische service verwachten. Alsmede een voortreffelijke klantenservice van ons Alkari team. Samen zorgen we ervoor dat jouw verkopen stijgen, wat leidt tot winstgevendheid en tevreden cliënten. 

Fabrikant Alkari levert naast lange golf infrarood verwarming ook hybride verwarmingspanelen aan grootwinkel bedrijf. Deze warmtepanelen leveren stralings- en luchtwarmte op. En niet te vergeten onze korte golf buitenverwarming in de vorm van terrasverwarmer. 

Wil je onze producten verkopen

alkari infrarood panelen producten groothandels grootwinkel bedrijf grote installatiebedrijven contact

Alkari infrarood panelen

De basic-lijn van de Alkari infrarood panelen zijn gemaakt van metaal. De metalen infrarood panelen geven een hoog warmtecomfort, zijn duurzaam en energiezuinig in verbruik. Alkari infrarood panelen garanderen dat de klant jarenlang geniet van de warmtepanelen.

Alkari infrarood panelen ITC alkari infrarood panelen producten groothandels grootwinkel bedrijf grote installatiebedrijven contact thermostaat

Alkari infrarood panelen ITC

De Alkari infrarood panelen ITC hebben een ingebouwde thermostaat regeling. Hierdoor stel je de temperatuur volledig naar wens in. Daarnaast bespaar je met een elektrische verwarming met thermostaat op de verbruikskosten. Hoog kwaliteit infrarood verwarming.

alkari hybride verwarmingspanelen

Alkari Hybride verwarmingspanelen

Met de Alkari hybride verwarmingspanelen ervaar je de beste en nieuwste technologie uit twee verwarmingssystemen. Anderen spreken alleen van een infrarood verwarming of convectieverwarming. Wij hebben nu hybride infrarood stralingstechnologie.

Alkari krijtbord verwarming

Alkari krijtbord verwarming

De Alkari krijtbord verwarming is gemaakt van hoogwaardig zwart gelakt metaal, welke je beschrijft met echt krijt. Dit geeft de zwarte verwarming een robuuste en tegelijkertijd ook een elegante uitstraling. De Alkari infrarood panelen van metaal hebben standaard een frameless design. Beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Alkari handdoekdroger infrarood paneel

Alkari Handdoekdroger

De Alkari handdoekdroger zorgt te allen tijde voor droge handdoeken en een heerlijk warme badkamer. Deze infrarood verwarming van glas of metaal is voorzien van twee zones, ook wel de Dual-zone handdoekdroger genoemd en is daarin uniek. Dit toestel is namelijk een infrarood verwarming en handdoekdroger in één.

Alkari terrasverwarmer

Alkari terrasverwarmer

Met een Alkari terrasverwarmer genieten jouw klanten van een warm terras. Fabrikant infrarood verwarming heeft één terrasverwarming ontwikkeld voor particulier of horeca gebruik. De Alkari I-PIPE is een infrarood verwarming in de vorm van een slanke buis, welke je boven de tafel of lounge gedeelte hangt, zoals een verlichting.

alkari warmtepanelen alkari infrarood panelen producten groothandels grootwinkel bedrijf grote installatiebedrijven contact

Fabrikant Alkari infrarood verwarming

Als grootwinkel bedrijf koop je rechtstreeks in bij fabrikant Alkari infrarood verwarming. Wij bieden hoge kwaliteit infrarood panelen en thermostaten van Duitse makelij. Alle Alkari producten dragen het Duitse TÜV-Sud keurmerk wat een technische veiligheid garandeert. Met het RoHS-certificaat zijn de Alkari infrarood panelen vrij van schadelijke stoffen. 

Fabrikant Alkari infrarood verwarming produceert haar producten volgens de geldende Europese normen en richtlijnen, dat is waar het CE-keurmerk van de Alkari producten voor staat. Het EMV keurmerk wil zeggen dat wij als fabrikant Alkari producten produceren welke geen sterke elektromagnetische velden hebben. Dit keurmerk wordt gezien als elektromagnetisch geschikt voor gebruik in woningen of bedrijfspanden. 

Het Geprüfte Sicherheit keurmerk (GS) geeft gebruikers de zekerheid dat de Alkari producten op veiligheid zijn getest. Bovendien zijn onze verwarmingspanelen vrij van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Er komen bijvoorbeeld geen giftige stoffen vrij zodra de verwarming heet wordt. 

Buiten de genoemde keurmerken en certificaten hebben de Alkari infrarood panelen nog meer testen en toekenningen ondergaan, welke belangrijk zijn voor een grootwinkel bedrijf die onze infrarood verwarming verkopen. Veilig verwarmingssysteem voor binnen in de vorm van Alkari Basic lijn en Alkari Hybride Serie. En als buitenverwarming is de I-Pipe terrasverwarmer ideaal. 

Wil je als grootwinkel bedrijf de Alkari producten opnemen in je assortiment? Neem dan rechtstreeks contact op met fabrikant Alkari infrarood verwarming.