Contact

Fabrikant infrarood verwarming

Contact opnemen met fabrikant Alkari

Mocht je vragen hebben over de diverse infrarood producten van fabrikant Alkari, dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen. Ons infrarood-team staat je namelijk graag te woord en geeft je bovendien advies bij grote warmteprojecten. 

Wij staan klaar om groothandels, groot winkelbedrijven, bouwbedrijven of grote installatiebedrijven te helpen met iedere vraag over onze duurzame infrarood producten. Neem contact met fabrikant Alkari op via het contact formulier. 

Alkari infrarood panelen genieten een hoge waardering bij de eindgebruikers. Of je nu kiest voor onze Alkari Basic lijn of hybride verwarmingspanelen, allen zijn zeer zuinig in verbruik, van hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Wil je onze producten verkopen? Neem dan rechtstreeks contact op met fabrikant infrarood verwarming Alkari.

Hoofdkantoor Alkari

Kruisboommolenstraat 7a/8
8800 Roeselare
BELGIË

Tel. +32 (0)50 96 00 92
Email: info@alkari.eu

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.30 uur

Oprichters en directie

Eugene Verbraak
Freek Houtepen

Wil je onze producten verkopen

Duurzaam verwarmen zonder gas

Bedrijven en consumenten zijn op zoek naar duurzaam verwarmen zonder gas. Elektrische verwarming is zuinig in verbruik en in combinatie met groene stroom vindt er geen CO2-uitstoot plaats. De combinatie van laag energieverbruik en hoog warmte comfort maken onze infrarood verwarming zeer geliefd. 

Alkari levert naast lange golf IR verwarming ook hybride verwarmingspanelen welke stralingswarmte en convectie warmte combineert. Voor buiten bieden wij een verwarmingsoplossing aan in de vorm van de elegante I-PIPE terrasverwarmer. 

De Alkari verwarmingspanelen zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar het is ook een comfortabele en decoratieve design verwarming. Alkari heeft voor iedere ruimte een oplossing. Wil je onze producten opnemen in jouw groothandels assortiment? Contacteer ons. 

Partner worden van Alkari

Sinds 2008 zijn wij actief in de Benelux, maar we willen meer uitbreiden, zodat iedereen in Europa kan genieten van onze duurzame en goedkope verwarming. Wil jij partner worden van Alkari voor de verkoop van onze duurzame infrarood producten? Neem dan contact met ons op. 

Wil je als grootwinkel bedrijf de diverse Alkari producten opnemen in je assortiment? Maak dan een afspraak met onze adviseurs. Zowel groothandels als installateurs kopen rechtstreeks in bij fabrikant infrarood verwarming Alkari. Ook geven we advies op maat bij grote warmte projecten. 

Voor meer informatie onze Alkari infrarood panelen, thermostaat en terrasverwarmer kan je natuurlijk altijd contact met ons hoofdkantoor opnemen. We maken graag nader kennis en vertellen je hoe je partner kan worden van fabrikant Alkari. 

alkari infrarood panelen producten groothandels grootwinkel bedrijf grote installatiebedrijven contact

Alkari infrarood panelen

De basic-lijn van de Alkari infrarood panelen zijn gemaakt van metaal. De metalen infrarood panelen geven een hoog warmtecomfort, zijn duurzaam en energiezuinig in verbruik. Alkari infrarood panelen garanderen dat de klant jarenlang geniet van de warmtepanelen.

Alkari infrarood panelen ITC alkari infrarood panelen producten groothandels grootwinkel bedrijf grote installatiebedrijven contact thermostaat

Alkari infrarood panelen ITC

De Alkari infrarood panelen ITC hebben een ingebouwde thermostaat regeling. Hierdoor stel je de temperatuur volledig naar wens in. Daarnaast bespaar je met een elektrische verwarming met thermostaat op de verbruikskosten. Hoog kwaliteit infrarood verwarming.

alkari hybride verwarmingspanelen

Alkari Hybride verwarmingspanelen

Met de Alkari hybride verwarmingspanelen ervaar je de beste en nieuwste technologie uit twee verwarmingssystemen. Anderen spreken alleen van een infrarood verwarming of convectieverwarming. Wij hebben nu hybride infrarood stralingstechnologie.

Alkari krijtbord verwarming

Alkari krijtbord verwarming

De Alkari krijtbord verwarming is gemaakt van hoogwaardig zwart gelakt metaal, welke je beschrijft met echt krijt. Dit geeft de zwarte verwarming een robuuste en tegelijkertijd ook een elegante uitstraling. De Alkari infrarood panelen van metaal hebben standaard een frameless design. Beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Alkari handdoekdroger infrarood paneel

Alkari Handdoekdroger

De Alkari handdoekdroger zorgt te allen tijde voor droge handdoeken en een heerlijk warme badkamer. Deze infrarood verwarming van glas of metaal is voorzien van twee zones, ook wel de Dual-zone handdoekdroger genoemd en is daarin uniek. Dit toestel is namelijk een infrarood verwarming en handdoekdroger in één.

Alkari terrasverwarmer

Alkari terrasverwarmer

Met een Alkari terrasverwarmer genieten jouw klanten van een warm terras. Fabrikant infrarood verwarming heeft één terrasverwarming ontwikkeld voor particulier of horeca gebruik. De Alkari I-PIPE is een infrarood verwarming in de vorm van een slanke buis, welke je boven de tafel of lounge gedeelte hangt, zoals een verlichting.