krijtbord verwarming

Fabrikant infrarood verwarming

Alkari krijtbord verwarming

De Alkari krijtbord verwarming is gemaakt van hoogwaardig zwart gelakt metaal, welke je beschrijft met echt krijt. Dit geeft de zwarte verwarming een robuuste en tegelijkertijd ook een elegante uitstraling. De Alkari infrarood panelen van metaal hebben standaard een frameless design. 

De maximale temperatuur die de Alkari krijtbord verwarming bereikt is 115 graden Celsius. Mocht het warmtepaneel onverwacht te warm worden, dan zorgen de ingebouwde overhitting regelaars ervoor dat het verwarmingspaneel automatisch uitgaat. Dit is voor de veiligheid, waarbij alle Alkari warmtepanelen geen scherpe randen of hoeken hebben. 

Bovendien heeft de krijtbord verwarming van fabrikant Alkari een IP44 klasse, wat betekent dat de elektrische verwarming spatwaterdicht is. De mat zwarte verwarming staat prachtig in de keuken, maar is ook zeer geschikt als stijlvolle badkamer verwarming. 

Wil je onze producten verkopen

Alkari krijtbord infrarood panelen met ITC sturing

De Alkari krijtbord infrarood panelen zijn standaard voorzien van een slimme ITC sturing, welke draadloos het Alkari infrarood paneel aanstuurt. Middels één centrale thermostaat kunnen meerdere infrarood panelen in de ruimte draadloos aangestuurd worden. Het resultaat is een overzichtelijke installatie zonder zichtbare bedrading. 

De warmtepanelen van fabrikant Alkari met ITC sturing communiceren middels een draadloze verbinding met de centrale thermostaat. Waarbij je ook kan kiezen voor bediening op afstand via een mobiel device, zoals een smartphone. De zuinige verwarming met een thermostaat regeling levert gemiddeld een jaarlijkse besparing op van 22%. 

Functionaliteit krijtbord verwarming infrarood 

Als krijtbord verwarming infrarood onthoudt dit schoolbord de boodschappenlijst, recepten of zakelijke brainstorm uitslagen van jouw klant. Het metalen verwarmingspaneel kan je namelijk met echt krijt beschrijven. Het Alkari warmtepaneel krijtbord uitvoering veeg je eenvoudig schoon met een vochtige doek, net als alle andere IR panelen van fabrikant Alkari. 

Dat dit krijtbord paneel ook nog eens de functie van een comfortabele infrarood verwarming op zich neemt is natuurlijk dubbel genieten. Dankzij de universele ophanging van Alkari kan je dit zwart mat metalen infrarood paneel zowel horizontaal als verticaal bevestigen aan de muur. Zeer geschikt voor commercieel gebruik op kantoor, voor restaurants en spa’s. Maar ook thuis in de keuken of als veilige kinderkamer verwarming.

Maten en wattages krijtbord verwarming 

De krijtbord verwarming ITC van fabrikant Alkari is verkrijgbaar in diverse maten en wattages en daardoor geschikt voor gebruik in diverse ruimtes. Op kantoor als brainstorm- memobord of voor restaurants waar het dagmenu met krijt op geschreven staat. Maar ook als zwarte verwarming in de badkamer, aangezien de IP44 klasse zorgt voor een veilige spatwaterdicht paneel. Daarom zie je ze ook vaak terug in spa & wellness ruimtes. 

Wil je als groothandel of grootwinkel bedrijf de zwarte verwarming opnemen in je assortiment? Neem dan rechtstreeks contact op met fabrikant infrarood verwarming Alkari. 

Specificaties

Afmeting in mm

Input wattage

IP-waarde

Gewicht

Kleur

Masterbox afmeting cm

Per pallet

400 x 600 x 20

200 watt

IP44

5,2 kg

zwart

51 x 71 x 7

55

600 x 600 x 20

400 watt

IP44

8,3 kg

zwart

71 x 71 x7

36

400 x 1200 x 20

500 watt

IP44

10,4 kg

zwart

51 x 130 x 7

24

600 x 900 x 20

600 watt

IP44

12,7 kg

zwart

71 x 100 x 7

24

600 x 1200 x 20

800 watt

IP44

16,2 kg

zwart

71 x 130 x 7

19

600 x 1400 x 20

1000 watt

IP44

19,3 kg

zwart

71 x 150 x 7

19

alkari infrarood panelen producten groothandels grootwinkel bedrijf grote installatiebedrijven contact

Alkari infrarood panelen

De basic-lijn van de Alkari infrarood panelen zijn gemaakt van metaal. De metalen infrarood panelen geven een hoog warmtecomfort, zijn duurzaam en energiezuinig in verbruik. Alkari infrarood panelen garanderen dat de klant jarenlang geniet van de warmtepanelen.

Alkari infrarood panelen ITC alkari infrarood panelen producten groothandels grootwinkel bedrijf grote installatiebedrijven contact thermostaat

Alkari infrarood panelen ITC

De Alkari infrarood panelen ITC hebben een ingebouwde thermostaat regeling. Hierdoor stel je de temperatuur volledig naar wens in. Daarnaast bespaar je met een elektrische verwarming met thermostaat op de verbruikskosten. Hoog kwaliteit infrarood verwarming.

alkari hybride verwarmingspanelen

Alkari Hybride verwarmingspanelen

Met de Alkari hybride verwarmingspanelen ervaar je de beste en nieuwste technologie uit twee verwarmingssystemen. Anderen spreken alleen van een infrarood verwarming of convectieverwarming. Wij hebben nu hybride infrarood stralingstechnologie.

Alkari krijtbord verwarming

Alkari krijtbord verwarming

De Alkari krijtbord verwarming is gemaakt van hoogwaardig zwart gelakt metaal, welke je beschrijft met echt krijt. Dit geeft de zwarte verwarming een robuuste en tegelijkertijd ook een elegante uitstraling. De Alkari infrarood panelen van metaal hebben standaard een frameless design. Beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Alkari handdoekdroger infrarood paneel

Alkari Handdoekdroger

De Alkari handdoekdroger zorgt te allen tijde voor droge handdoeken en een heerlijk warme badkamer. Deze infrarood verwarming van glas of metaal is voorzien van twee zones, ook wel de Dual-zone handdoekdroger genoemd en is daarin uniek. Dit toestel is namelijk een infrarood verwarming en handdoekdroger in één.

Alkari terrasverwarmer

Alkari terrasverwarmer

Met een Alkari terrasverwarmer genieten jouw klanten van een warm terras. Fabrikant infrarood verwarming heeft één terrasverwarming ontwikkeld voor particulier of horeca gebruik. De Alkari I-PIPE is een infrarood verwarming in de vorm van een slanke buis, welke je boven de tafel of lounge gedeelte hangt, zoals een verlichting.