infrarood panelen ITC

Fabrikant infrarood verwarming

Zuinige Alkari infrarood panelen ITC

De Alkari infrarood panelen ITC hebben een ingebouwde thermostaat regeling. Hierdoor stel je de temperatuur volledig naar wens in. Daarnaast bespaar je met een elektrische verwarming met thermostaat op de verbruikskosten. 

Gemiddeld ligt de besparing van een infrarood paneel met ingebouwde thermostaat op 22%. Dit komt omdat het verwarmingspaneel niet onnodig aan staat. Daarnaast besparen consumenten met een infrarood verwarming 30 tot 50% op de verbruikskosten ten opzichte van een CV-ketel. 

De duurzame en energiezuinige infraraad panelen ITC sturing zijn daardoor zeer geliefd bij jouw klanten. De metalen warmtepanelen van Alkari met ITC sturing communiceren middels een draadloze verbinding met de centrale thermostaat. Je kan de digitale thermostaat verwarming beneden ophangen en eventueel een 2e thermostaat boven.

Wil je onze producten verkopen

Draadloze thermostaat met wifi

De nieuwe reeks van Alkari infrarood panelen zijn voorzien van een draadloze thermostaat met wifi, waarmee je het warmtepaneel eenvoudig aanstuurt. De communicatie vindt plaats via een internet- of gps-verbinding op afstand van het basisstation. Om deze redenen kan een programmeerbare thermostaat gezien worden als een multi-functioneel communicatie toestel.

Direct geld besparen met infrarood verwarming, dankzij de slimme ITC sturing welke draadloos de verwarmingspanelen apart van elkaar of tegelijk aansturen. De ITC draadloze thermostaat met wifi kan je zelfs via de app op je mobiele device bedienen. Waar je ook bent, thuis, buiten de deur of op je werk indien je bijvoorbeeld vergeten bent de badkamer verwarming uit te zetten.

Wat is Alkari infrarood paneel ITC versie?

Een Alkari infrarood paneel ITC versie is een warmtepaneel va metaal welke voorzien zijn van een Integrated Temperature Controller. Vrij vertaald in het Nederlands betekent dit dat de infrarood verwarming een ingebouwde thermostaat regeling heeft. Hierdoor kan je vanaf één hoofdcentrale iedere infrarood verwarming met ingebouwde thermostaat apart van elkaar aansturen. 

Dit kan zijn via het hoofdstation, de kamerthermostaat wifi of via de app thermostaat afstandsbediening telefoon. Daardoor hoef je bij de montage ook geen rekening te houden met snoeren voor de programmeerbare verwarming thermostaat wifi. De locatie van de thermostaat met ontvanger plaats je op een centrale plek in huis.

Afmetingen en vermogens infrarood panelen ITC

De infrarood panelen ITC uitvoering van fabrikant infrarood verwarming Alkari is verkrijgbaar in diverse maten en vermogens. Voor iedere ruimte heeft fabrikant Alkari een infrarood oplossing. Wil je als technische installateur of grootwinkel bedrijf meer informatie ontvangen over onze Alkari producten? Contacteer ons. 

Specificaties

Afmeting in mm

Input wattage

IP-waarde

Gewicht

Kleur

Masterbox afmeting cm

Per pallet

400 x 600 x 20

200 watt

IP44

5,2 kg

Wit RAL 9003

51 x 71 x 7

55

600 x 600 x 20

400 watt

IP44

8,3 kg

Wit RAL 9003

71 x 71 x7

36

400 x 1200 x 20

500 watt

IP44

10,4 kg

Wit RAL 9003

51 x 130 x 7

24

600 x 900 x 20

600 watt

IP44

12,7 kg

Wit RAL 9003

71 x 100 x 7

24

600 x 1200 x 20

800 watt

IP44

16,2 kg

Wit RAL 9003

71 x 130 x 7

19

600 x 1400 x 20

1000 watt

IP44

19,3 kg

Wit RAL 9003

71 x 150 x 7

19

alkari infrarood panelen producten groothandels grootwinkel bedrijf grote installatiebedrijven contact

Alkari infrarood panelen

De basic-lijn van de Alkari infrarood panelen zijn gemaakt van metaal. De metalen infrarood panelen geven een hoog warmtecomfort, zijn duurzaam en energiezuinig in verbruik. Alkari infrarood panelen garanderen dat de klant jarenlang geniet van de warmtepanelen.

Alkari infrarood panelen ITC alkari infrarood panelen producten groothandels grootwinkel bedrijf grote installatiebedrijven contact thermostaat

Alkari infrarood panelen ITC

De Alkari infrarood panelen ITC hebben een ingebouwde thermostaat regeling. Hierdoor stel je de temperatuur volledig naar wens in. Daarnaast bespaar je met een elektrische verwarming met thermostaat op de verbruikskosten. Hoog kwaliteit infrarood verwarming.

alkari hybride verwarmingspanelen

Alkari Hybride verwarmingspanelen

Met de Alkari hybride verwarmingspanelen ervaar je de beste en nieuwste technologie uit twee verwarmingssystemen. Anderen spreken alleen van een infrarood verwarming of convectieverwarming. Wij hebben nu hybride infrarood stralingstechnologie.

Alkari krijtbord verwarming

Alkari krijtbord verwarming

De Alkari krijtbord verwarming is gemaakt van hoogwaardig zwart gelakt metaal, welke je beschrijft met echt krijt. Dit geeft de zwarte verwarming een robuuste en tegelijkertijd ook een elegante uitstraling. De Alkari infrarood panelen van metaal hebben standaard een frameless design. Beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Alkari handdoekdroger infrarood paneel

Alkari Handdoekdroger

De Alkari handdoekdroger zorgt te allen tijde voor droge handdoeken en een heerlijk warme badkamer. Deze infrarood verwarming van glas of metaal is voorzien van twee zones, ook wel de Dual-zone handdoekdroger genoemd en is daarin uniek. Dit toestel is namelijk een infrarood verwarming en handdoekdroger in één.

Alkari terrasverwarmer

Alkari terrasverwarmer

Met een Alkari terrasverwarmer genieten jouw klanten van een warm terras. Fabrikant infrarood verwarming heeft één terrasverwarming ontwikkeld voor particulier of horeca gebruik. De Alkari I-PIPE is een infrarood verwarming in de vorm van een slanke buis, welke je boven de tafel of lounge gedeelte hangt, zoals een verlichting.