Terrasverwarmer

Fabrikant infrarood verwarming

Alkari terrasverwarmer zorgt voor warm terras

Met een Alkari terrasverwarmer genieten jouw klanten van een warm terras. Fabrikant infrarood verwarming heeft één terrasverwarming ontwikkeld voor particulier of horeca gebruik. De Alkari I-PIPE is een infrarood verwarming in de vorm van een slanke buis, welke je boven de tafel of lounge gedeelte hangt, zoals een verlichting. 

De Alkari terrasverwarmer is dankzij de IP44 klasse stof- en waterdicht en kan daardoor het hele jaar buiten hangen. Infrarood terrasverwarming maakt gebruikt van de korte golf straling, welke niet gevoelig is voor wind. De amberkleurige lampen geven een comfortabele en gezonde warmte af.

Bovendien geeft de terrasverwarmer van fabrikant Alkari geen nare geuren af of een benauwde lucht, zoals het geval is bij buitenverwarming op gas. Infrarood stralingswarmte mag je ook in gesloten ruimtes gebruiken, zoals een partytent of wintertuin. 

Wil je onze producten verkopen

Korte golf terrasstralers met halogeen 

De korte golf infrarood lampen produceren meer licht en worden daarom ook wel heldere stralers genoemd. Dit zijn de halogeen of golden tube lampen. Deze lampen zijn niet windgevoelig en hebben een lange levensduur. De infrarood stralers van Alkari zijn van hoge Europese kwaliteit en behalen een hoog rendement van 93%. 

In tegenstelling tot lang- of middengolf terrasverwarming verwarmt de Alkari korte golf terrasstralers niet langzaam, maar wordt de warmte direct op de personen en objecten overgedragen. De infrarood terrasverwarming heeft een zeer effectieve en efficiënte werking. Het is daarom ook niet voor niets de meest gekozen terrasverwarmer voor buiten.

Elegante Alkari I-PIPE terrasverwarming

Dat een terrasverwarmer ook mooi kan zijn, bewijst de zilverkleurige Alkari I-PIPE terrasverwarming. Deze infrarood verwarming heeft de vorm van een slanke buis en hang je boven de eettafel buiten of bij het zitgedeelte. De Alkari I-PIPE verwarmt met gemak een oppervlakte van 12 tot 15 m2. Geschikt voor montage aan de muur of plafond.

De infrarood terrasheater van Alkari is verkrijgbaar in twee verschillende vermogens, namelijk 1000 of 1500 watt. De I-PIPE wordt geleverd met een elektriciteitssnoer van 150 cm inclusief schukostekker. De afmeting van de infrarood heater is 104,5 x 7,5 cm en weegt slechts 1,6 kg. Een slanke infrarood verwarming welke intense warmte levert. 

Maten en vermogens terrasverwarmer

De Alkari terrasverwarmer is verkrijgbaar in twee modellen. Dankzij het elegante model staat de terrasheater uiterst mooi boven de tafel of loungeplek. Wil je als groothandel of grootwinkel bedrijf de Alkari I-PIPE terrasverwarmer opnemen in het assortiment? Neem dan contact met ons op. 

Ook voor vragen over onze andere Alkari producten kan je ons contacteren. Bijvoorbeeld over de werking van ons hybride verwarmingspanelen of de krijtbord verwarming welke je met echt krijt beschrijft. Grote installatiebedrijven kunnen ook rechtstreek bij fabrikant Alkari de infrarood panelen en terrasverwarmer inkopen. 

Specificaties

Afmeting in mm

Input wattage

IP-waarde

Gewicht

Kleur

Geschikt voor

Aansluiting

1045 x 75

1000 watt

IP44

1,6 kg

zilver

12-15 m2

150 cm kabel + plug

1045 x 75

1500 watt

IP44

1,6 kg

zilver

12-15 m2

150 cm kabel + plug

alkari infrarood panelen producten groothandels grootwinkel bedrijf grote installatiebedrijven contact

Alkari infrarood panelen

De basic-lijn van de Alkari infrarood panelen zijn gemaakt van metaal. De metalen infrarood panelen geven een hoog warmtecomfort, zijn duurzaam en energiezuinig in verbruik. Alkari infrarood panelen garanderen dat de klant jarenlang geniet van de warmtepanelen.

Alkari infrarood panelen ITC alkari infrarood panelen producten groothandels grootwinkel bedrijf grote installatiebedrijven contact thermostaat

Alkari infrarood panelen ITC

De Alkari infrarood panelen ITC hebben een ingebouwde thermostaat regeling. Hierdoor stel je de temperatuur volledig naar wens in. Daarnaast bespaar je met een elektrische verwarming met thermostaat op de verbruikskosten. Hoog kwaliteit infrarood verwarming.

alkari hybride verwarmingspanelen

Alkari Hybride verwarmingspanelen

Met de Alkari hybride verwarmingspanelen ervaar je de beste en nieuwste technologie uit twee verwarmingssystemen. Anderen spreken alleen van een infrarood verwarming of convectieverwarming. Wij hebben nu hybride infrarood stralingstechnologie.

Alkari krijtbord verwarming

Alkari krijtbord verwarming

De Alkari krijtbord verwarming is gemaakt van hoogwaardig zwart gelakt metaal, welke je beschrijft met echt krijt. Dit geeft de zwarte verwarming een robuuste en tegelijkertijd ook een elegante uitstraling. De Alkari infrarood panelen van metaal hebben standaard een frameless design. Beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Alkari handdoekdroger infrarood paneel

Alkari Handdoekdroger

De Alkari handdoekdroger zorgt te allen tijde voor droge handdoeken en een heerlijk warme badkamer. Deze infrarood verwarming van glas of metaal is voorzien van twee zones, ook wel de Dual-zone handdoekdroger genoemd en is daarin uniek. Dit toestel is namelijk een infrarood verwarming en handdoekdroger in één.

Alkari terrasverwarmer

Alkari terrasverwarmer

Met een Alkari terrasverwarmer genieten jouw klanten van een warm terras. Fabrikant infrarood verwarming heeft één terrasverwarming ontwikkeld voor particulier of horeca gebruik. De Alkari I-PIPE is een infrarood verwarming in de vorm van een slanke buis, welke je boven de tafel of lounge gedeelte hangt, zoals een verlichting.