Thermostaat

Fabrikant infrarood verwarming

Alkari thermostaat voor infrarood paneel

De Alkari thermostaat is verkrijgbaar als een opbouw en inbouw thermostaat voor onze infrarood verwarming. Beide modellen zijn op afstand te bedienen, kan je overal in huis of kantoor plaatsen, is zelfleren en schakelt automatisch van winter- naar zomertijd. 

De inbouw thermostaat werkt middels wifi verbinding en bedien je eenvoudig met een smart device, zoals je mobiele telefoon of tablet. Met de Alkari thermostaten bedien je ieder infrarood paneel afzonderlijk van elkaar of tegelijk. Maar net wat je wenst. 

Zowel de thermostaat opbouw als de inbouw thermostaat wifi kan je instellen van 5 tot 40 graden Celsius. Bovendien ontvangen jouw klanten 2 jaar garantie op de Alkari ITC-thermostaat. Wil je als grote installateur of groothandel meer weten over onze thermostaten? Neem dan contact op met fabrikant infrarood verwarming Alkari. 

Wil je onze producten verkopen

Zuinige elektrische verwarming met thermostaat

Een elektrische verwarming met thermostaat is zuinig in verbruik, omdat de verwarmingspanelen niet onnodig aan staan. Bovendien stel je met Alkari thermostaten de temperatuur per halve graad in. Naast de besparing op de verbruikskosten, zorgt een elektrische verwarming met thermostaat wifi ook voor meer wooncomfort. De bediening via de app zorgt voor nog meer gemak. 

Met een thermostatische regeling voor infrarood verwarming bespaar je 22% extra op de energiekosten. Dit komt bovenop de energiebesparing van een warmtepaneel die 30 tot 50% efficiënter in gebruik is dan een conventionele verwarming. Zonder gas huis verwarmen en ook nog op een zuinige en duurzame manier met de Alkari infrarood panelen. 

Draadloze thermostaat van Alkari

De draadloze thermostaat van fabrikant Alkari is verkrijgbaar in twee programmeerbare modellen. Een inbouw thermostaat met wifi of RF en een thermostaat opbouw model met RF module. Draadloze thermostaten werken hetzelfde als een normale uitvoeringen, het verschil is dat het draadloos communiceert met de infrarood panelen. 

Je kan zelf bepalen waar je de draadloze module plaatst. Het Alkari opbouwmodel werkt met een RF module. Dit een klein elektronisch apparaat dat wordt gebruikt om radiosignalen te verzenden en ontvangen. De inbouw thermostaten van Alkari werken middels RF- of wifi-verbinding, ook wel wifi-thermostaat genoemd. Deze kan je ook met de app op de smartphone bedienen. 

Soorten Alkari thermostaten 

De Alkari thermostaten zijn verkrijgbaar als inbouw of opbouw model, geschikt voor aansluiting op de Alkari producten. De metalen infrarood panelen met ITC sturing hebben een ingebouwde thermostatische regeling. Onze Alkari thermostaten zijn draadloos, waarbij deze gevoed worden door 230 V of middels batterijen. Geschikt voor temperatuurregeling in diverse ruimtes. Voor vragen over onze Alkari producten kunnen grote installatiebedrijven, grootwinkel bedrijf en groothandels contact met ons opnemen. 

Specificaties

Soorten thermostaten

Input wattage

Amperage (A)

Soort voeding

Model

RF thermostaten

Inbouw

5°C – 40°C

230 V voeding

Programmeerbaar

RF thermostaten

Opbouw

5°C – 40°C

Batterijen

Programmeerbaar

Wifi thermostaten

Inbouw

5°C – 40°C

230 V voeding

Programmeerbaar

alkari infrarood panelen producten groothandels grootwinkel bedrijf grote installatiebedrijven contact

Alkari infrarood panelen

De basic-lijn van de Alkari infrarood panelen zijn gemaakt van metaal. De metalen infrarood panelen geven een hoog warmtecomfort, zijn duurzaam en energiezuinig in verbruik. Alkari infrarood panelen garanderen dat de klant jarenlang geniet van de warmtepanelen.

Alkari infrarood panelen ITC alkari infrarood panelen producten groothandels grootwinkel bedrijf grote installatiebedrijven contact thermostaat

Alkari infrarood panelen ITC

De Alkari infrarood panelen ITC hebben een ingebouwde thermostaat regeling. Hierdoor stel je de temperatuur volledig naar wens in. Daarnaast bespaar je met een elektrische verwarming met thermostaat op de verbruikskosten. Hoog kwaliteit infrarood verwarming.

alkari hybride verwarmingspanelen

Alkari Hybride verwarmingspanelen

Met de Alkari hybride verwarmingspanelen ervaar je de beste en nieuwste technologie uit twee verwarmingssystemen. Anderen spreken alleen van een infrarood verwarming of convectieverwarming. Wij hebben nu hybride infrarood stralingstechnologie.

Alkari krijtbord verwarming

Alkari krijtbord verwarming

De Alkari krijtbord verwarming is gemaakt van hoogwaardig zwart gelakt metaal, welke je beschrijft met echt krijt. Dit geeft de zwarte verwarming een robuuste en tegelijkertijd ook een elegante uitstraling. De Alkari infrarood panelen van metaal hebben standaard een frameless design. Beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Alkari handdoekdroger infrarood paneel

Alkari Handdoekdroger

De Alkari handdoekdroger zorgt te allen tijde voor droge handdoeken en een heerlijk warme badkamer. Deze infrarood verwarming van glas of metaal is voorzien van twee zones, ook wel de Dual-zone handdoekdroger genoemd en is daarin uniek. Dit toestel is namelijk een infrarood verwarming en handdoekdroger in één.

Alkari terrasverwarmer

Alkari terrasverwarmer

Met een Alkari terrasverwarmer genieten jouw klanten van een warm terras. Fabrikant infrarood verwarming heeft één terrasverwarming ontwikkeld voor particulier of horeca gebruik. De Alkari I-PIPE is een infrarood verwarming in de vorm van een slanke buis, welke je boven de tafel of lounge gedeelte hangt, zoals een verlichting.