Hybride verwarmingspanelen

Fabrikant infrarood verwarming

Alkari hybride verwarmingspanelen inkopen

Met de Alkari hybride verwarmingspanelen ervaar je de beste en nieuwste technologie uit twee verwarmingssystemen. Anderen spreken alleen van een infrarood verwarming of convectieverwarming. Fabrikant Alkari heeft het nu over een hybride infrarood stralingstechnologie. 

Hybride infrarood panelen zijn namelijk hét nieuwe bewijs dat beide warmte technologieën ook gecombineerd kunnen worden. Primair de infrarood stralen en secundair de warme luchtstroom. Deze combinatie levert daardoor een dubbel warm resultaat op. De oplossing voor nog snellere en intensere warmte. Dit is pas echt innoveren. 

Door de combinatie van infrarood en convectie warmte zorgen de hybride infrarood panelen voor een aanzienlijk sneller warmte effect. Bij hybride verwarmingspanelen is de metalen behuizing speciaal ontwikkeld zodat ook de lucht door de infrarood stralen wordt verwarmd. Wil je de hybride verwarmingspanelen inkopen? Neem contact op met fabrikant Alkari. 

Wil je onze producten verkopen

Techniek Alkari hybride infrarood paneel 

De techniek van het Alkari hybride infrarood paneel is net als een IR verwarming naar voren gericht. Het zendt met dezelfde intensiteit de infrarood warmte uit, waardoor je voor 100% dezelfde stralingswarmte ervaart. De hoogwaardige Alkari hybride verwarmingspanelen zorgen daardoor voor een effectieve, gelijkmatige warmteverdeling en comfortabele warmte. 

Slechts een klein deel van de infraroodstraling is naar binnen gericht, die vervolgens de innovatieve convectieplaten in de behuizing verwarmen. Daardoor ontstaat binnen warme lucht. De interne convectoren van het Alkari hybride infrarood paneel produceert ongeveer 34% meer warmte dan goedkopere modellen die deze convectoren niet hebben. 

Voordelen hybride verwarming

De hybride verwarming van Alkari kent veel voordelen. Toch lijkt het soms vreemd om een convectie verwarming te kopen, als we alle voordelen van infrarood panelen al weten. Echter zijn er uitzonderingen waar we de combinatie van infrarood en convectie als beter en meer comfort gevend kunnen ervaren. Denk bijvoorbeeld aan oudere woningen waar veel koudebruggen en talrijke slecht geïsoleerde glaspartijen aanwezig zijn. 

Hier kan je met de Alkari hybride verwarming perfect op inspelen, dankzij het beste van twee werelden. De hybride versie geeft een heerlijke infrarood stralingswarmte af, maar tegelijk verwarmt deze ook de lucht . Het resultaat is een snellere opwarming ondanks de afkoeling van raampartijen en koudebruggen.

Hybride verwarmingspanelen maten en vermogens

De Alkari hybride verwarmingspanelen zijn leverbaar in drie maten en vermogens. Dankzij het slanke ontwerp van 4 centimeter is de elektrische verwarming nog altijd ruimte besparend en eenvoudig te monteren aan de wand. Hoge energie efficiënte door extra convectie technologie. 

Wil je als wederverkoper of groot installatiebedrijf meer informatie ontvangen over onze innovatieve hybride verwarmingsserie? Neem dan gerust contact op met fabrikant infrarood verwarming Alkari.

Specificaties

Afmeting in mm

Input wattage

IP-waarde

Gewicht

Kleur

Masterbox afmeting cm

Per pallet

600 x 600 x 40

500 watt

IP20

9,4 kg

RAL 9016

71 x 71 x7

36

600 x 1000 x 40

900 watt

IP20

13,3 kg

RAL 9016

71 x 110 x 7

24

600 x 1400 x 40

1200 watt

IP20

17,2 kg

RAL 9016

71 x 150 x 7

19

alkari infrarood panelen producten groothandels grootwinkel bedrijf grote installatiebedrijven contact

Alkari infrarood panelen

De basic-lijn van de Alkari infrarood panelen zijn gemaakt van metaal. De metalen infrarood panelen geven een hoog warmtecomfort, zijn duurzaam en energiezuinig in verbruik. Alkari infrarood panelen garanderen dat de klant jarenlang geniet van de warmtepanelen.

Alkari infrarood panelen ITC alkari infrarood panelen producten groothandels grootwinkel bedrijf grote installatiebedrijven contact thermostaat

Alkari infrarood panelen ITC

De Alkari infrarood panelen ITC hebben een ingebouwde thermostaat regeling. Hierdoor stel je de temperatuur volledig naar wens in. Daarnaast bespaar je met een elektrische verwarming met thermostaat op de verbruikskosten. Hoog kwaliteit infrarood verwarming.

alkari hybride verwarmingspanelen

Alkari Hybride verwarmingspanelen

Met de Alkari hybride verwarmingspanelen ervaar je de beste en nieuwste technologie uit twee verwarmingssystemen. Anderen spreken alleen van een infrarood verwarming of convectieverwarming. Wij hebben nu hybride infrarood stralingstechnologie.

Alkari krijtbord verwarming

Alkari krijtbord verwarming

De Alkari krijtbord verwarming is gemaakt van hoogwaardig zwart gelakt metaal, welke je beschrijft met echt krijt. Dit geeft de zwarte verwarming een robuuste en tegelijkertijd ook een elegante uitstraling. De Alkari infrarood panelen van metaal hebben standaard een frameless design. Beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Alkari handdoekdroger infrarood paneel

Alkari Handdoekdroger

De Alkari handdoekdroger zorgt te allen tijde voor droge handdoeken en een heerlijk warme badkamer. Deze infrarood verwarming van glas of metaal is voorzien van twee zones, ook wel de Dual-zone handdoekdroger genoemd en is daarin uniek. Dit toestel is namelijk een infrarood verwarming en handdoekdroger in één.

Alkari terrasverwarmer

Alkari terrasverwarmer

Met een Alkari terrasverwarmer genieten jouw klanten van een warm terras. Fabrikant infrarood verwarming heeft één terrasverwarming ontwikkeld voor particulier of horeca gebruik. De Alkari I-PIPE is een infrarood verwarming in de vorm van een slanke buis, welke je boven de tafel of lounge gedeelte hangt, zoals een verlichting.