Infrarood panelen

Fabrikant infrarood verwarming

Alkari infrarood panelen

De basic-lijn van de Alkari infrarood panelen zijn gemaakt van metaal. De metalen infrarood panelen geven een hoog warmtecomfort, zijn duurzaam en energiezuinig in verbruik. Alkari infrarood panelen garanderen dat de klant jarenlang geniet van een heerlijke zonnewarmte in huis of op kantoor. 

De metalen infrarood panelen behoren tot de Alkari Basic lijn en zijn standaard te verkrijgen in de verkeerswitte kleur RAL 9016. Door de lichtheid van de kleur is RAL 9016 zeer onopvallend en past daarom goed als verwarmingspaneel aan de wand of plafond. 

Alkari infrarood warmtepaneel is met 2 cm dikte zeer slank en daardoor ruimte besparend. Als fabrikant infrarood verwarming leveren wij de witte verwarming in verschillende afmetingen en vermogens. Standaard is ook een ophangbeugel meegeleverd. 

Wil je onze producten verkopen

Alkari Basic lijn

De Alkari Basic lijn staat voor industriële degelijkheid met een huiselijke toets. Het design van onze Alkari infrarood panelen is zeer strak en doelbewust. De panelen passen in elke woning dankzij hun tijdloos design en kleur. Deze uitstraling heeft fabrikant Alkari doelbewust gekozen zodat onze panelen in zowel nieuwbouw als renovatie goed tot hun recht komen.

Als je op zoek bent naar een tijdloos, betrouwbaar en efficiënt infrarood verwarming systeem, dan is de Alkari Basic line jouw evenwichtige keuze. Dankzij de kristallen poedercoating op het oppervlakte van deze verwarming past dit element in iedere woning. Geschikt als wandpaneel en als plafondverwarming. 

Alkari plafondverwarming 

Alkari infrarood panelen metaal zijn zeer geschikt als plafondverwarming. Zeker de Alkari Basic infrarood paneel RAL 9016 gaat naadloos op in het interieur. Of je deze infrarood verwarming aan het plafond, dan wel aan de muur plaatst, dit zal geen moment als storend ervaren worden daar dit warmtepaneel volledig in de ruimte opgaat.

Dankzij de hoogwaardige materialen en het strakke ontwerp gaat dit verwarmingselement volledig op in de woonstijl van de woning. Eenvoud is troef bij Alkari en minder is meer. De slanke panelen aan het plafond zorgen voor een grote warmteverspreiding. Naast de warme witte kleur zijn de panelen ook in andere RAL kleuren verkrijgbaar. 

Maten en vermogens Alkari infrarood panelen

De Alkari infrarood panelen van metaal zijn verkrijgbaar in diverse maten en vermogens zodat deze in iedere ruimte toepasbaar is. Zuinige elektrische verwarming voor woningen en utilitaire bouw.

Groothandels, grootwinkel bedrijf en grote installatiebedrijven kunnen contact opnemen met fabrikant Alkari voor meer informatie over de metalen verwarmingspanelen alsmede over de andere Alkari producten. 

Specificaties

Afmeting in mm

Input wattage

IP-waarde

Gewicht

Kleur

Masterbox afmeting cm

Per pallet

400 x 600 x 20

200 watt

IP44

5,2 kg

RAL 9016

51 x 71 x 7

55

600 x 600 x 20

400 watt

IP44

8,3 kg

RAL 9016

71 x 71 x7

36

400 x 1200 x 20

500 watt

IP44

10,4 kg

RAL 9016

51 x 130 x 7

24

600 x 900 x 20

600 watt

IP44

12,7 kg

RAL 9016

71 x 100 x 7

24

600 x 1200 x 20

800 watt

IP44

16,2 kg

RAL 9016

71 x 130 x 7

19

600 x 1400 x 20

1000 watt

IP44

19,3 kg

RAL 9016

71 x 150 x 7

19

alkari infrarood panelen producten groothandels grootwinkel bedrijf grote installatiebedrijven contact

Alkari infrarood panelen

De basic-lijn van de Alkari infrarood panelen zijn gemaakt van metaal. De metalen infrarood panelen geven een hoog warmtecomfort, zijn duurzaam en energiezuinig in verbruik. Alkari infrarood panelen garanderen dat de klant jarenlang geniet van de warmtepanelen.

Alkari infrarood panelen ITC alkari infrarood panelen producten groothandels grootwinkel bedrijf grote installatiebedrijven contact thermostaat

Alkari infrarood panelen ITC

De Alkari infrarood panelen ITC hebben een ingebouwde thermostaat regeling. Hierdoor stel je de temperatuur volledig naar wens in. Daarnaast bespaar je met een elektrische verwarming met thermostaat op de verbruikskosten. Hoog kwaliteit infrarood verwarming.

alkari hybride verwarmingspanelen

Alkari Hybride verwarmingspanelen

Met de Alkari hybride verwarmingspanelen ervaar je de beste en nieuwste technologie uit twee verwarmingssystemen. Anderen spreken alleen van een infrarood verwarming of convectieverwarming. Wij hebben nu hybride infrarood stralingstechnologie.

Alkari krijtbord verwarming

Alkari krijtbord verwarming

De Alkari krijtbord verwarming is gemaakt van hoogwaardig zwart gelakt metaal, welke je beschrijft met echt krijt. Dit geeft de zwarte verwarming een robuuste en tegelijkertijd ook een elegante uitstraling. De Alkari infrarood panelen van metaal hebben standaard een frameless design. Beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Alkari handdoekdroger infrarood paneel

Alkari Handdoekdroger

De Alkari handdoekdroger zorgt te allen tijde voor droge handdoeken en een heerlijk warme badkamer. Deze infrarood verwarming van glas of metaal is voorzien van twee zones, ook wel de Dual-zone handdoekdroger genoemd en is daarin uniek. Dit toestel is namelijk een infrarood verwarming en handdoekdroger in één.

Alkari terrasverwarmer

Alkari terrasverwarmer

Met een Alkari terrasverwarmer genieten jouw klanten van een warm terras. Fabrikant infrarood verwarming heeft één terrasverwarming ontwikkeld voor particulier of horeca gebruik. De Alkari I-PIPE is een infrarood verwarming in de vorm van een slanke buis, welke je boven de tafel of lounge gedeelte hangt, zoals een verlichting.